HD Justice League: The Flashpoint Paradox HD (movie) - Titulky (2013)

Žánr: Akční

ČSFD: 82%

Hodnocení: 0 / Hlasů: 0


6938 přehrání filmu

Díky spolupráci studií Warner Premiere, Warner Bros. Animation a Warner Entertainment vznikl zbrusu nový film z DC Comics založený na známém komiksu, který od základů změnil její univerzum.

Poté, co Liga spravedlivých (a hlavně Barry Allen, známý jako superrychlý superhrdina Flash) zastavili Flashova úhlavního nepřítele Reverse-Flashe, Eobarda Thorna, došlo ve Flashově minulosti ke změně v jedné z klíčových událostí jeho života, která způsobila řetězovou reakci a Barry se ocitne rázem v alternativní realitě, kde je jeho matka naživu, nemá své schopnosti a všechno, co Flash znal, se obrátilo vzhůru nohama v jeho noční můru.

Svět, ve kterém nyní Barry žije, se zásadně liší od toho, který znal: v Gothamu žije mnohem krutější a násilnější Batman, Superman zde neexistuje, Aquaman a Atlanťané jsou ve válce s Wonder Woman a Amazonkami. A aby toho nebylo málo, čím déle Barry zůstává v této časové linii, tím více jeho vzpomínky na jeho původní život začnou nahrazovat vzpomínky na život v tomto světě.

Bezmocný Barry se přesto rozhodne bojovat, aby vrátil věci tak, jak byly dříve, ale otázka zní: Co přesně mohlo vést k tak závažné deformaci Flashova světa? Byla to práce Reverse-Flashe? A dokáže se Barry vrátit zpět domů tam, kam patří, dříve, než jeho původní vzpomínky na domov nahradí vzpomínky na jeho život ve světě, kde se nyní ocitl?



Zatím nebyly přidané žádné komentáře.